Blog om Kodning og Praktik

af Eva Marie Rasmussen

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Another Me: mode- og livsstilsblog

Dette har været et af de større projekter, jeg har lavet, og jeg har nydt at lave det, da det har involveret alt det, jeg elsker at lave og det har givet mig nogle udfordringer, som har styrket mig i faget.

case-another-me

Om projektet

Dette projekt har jeg lavet for min bror, Dan Rasmussen, som arbejder i Munk & Co i Holstebro. De fire piger, der skriver på bloggen, arbejder også i butikken, og derfor går de meget op i mode og livsstil. Det var min bror, Dan, der fik idéen til en blog til pigerne og det ville jeg selvfølgelig gerne hjælpe dem med.

Bloggen er bygget op fra bunden – efter Dans godkendelse af designet startede jeg med at kode hele sitet statisk i HTML, CSS og JavaScript, hvorefter jeg implementerede WordPress på det og kodede alle nødvendige funktioner efter ønske fra Dan.

Dette er altså en WordPress-blog med et tema, som jeg har kodet fra bunden.

Sociale medier

Der er implementeret sociale medier på alle blogindlæg – med mulighed for like, tweet, google plus 1 og pin it samt mulighed for at kommentere via sin facebook-bruger. Facebook-kommentarsystemet er sat op til en app på Facebook, så Dan som admin kan godkende og slette kommentarer.
Derudover er der en Facebook Like Box også implementeret i sidebaren, foruden en mulighed for at følge dem på Bloglovin’.
Instagram-galleri er direkte implementeret på sitet med billeder, som man kan klikke på og komme videre til en stor udgave vist på Insatagrams eget site.

Google Analytics

Google Analytics er implementeret på sitet og giver Dan mulighed for at tracke trafikken på bloggen.

Kommentarer (0)

Start samtalen!

Skriv en kommentar