Blog om Kodning og Praktik

af Eva Marie Rasmussen

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Dynamicweb Tech Conference 2013

Torsdag og fredag i sidste uge var jeg med fire kolleger til Dynamicweb Tech Conference. Dynamicweb er et CMS baseret på asp.net. Min chef har arbejdet hos dem, så derfor var HTML24 inviteret, og jeg var så heldig at få lov til at komme med. Jeg har det sådan, at jeg skal gribe alle chancer, jeg får, til at lære alt hvad jeg kan mens jeg er i praktik. Derfor deltager jeg gerne i “ekstra” ting, som firmaet laver, fx små 3-timers kurser vi har holdt internt i firmaet omkring Dynamicweb og Umbraco, som også er et asp.net-baseret CMS. Og nu også denne konference.

Vi tog tidligt afsted torsdag morgen, for vi skulle køre fra København til Århus, hvor vi skulle være kl 10. Da vi ankom til det lille hyggelige ferieste, Kaløhus, hvor konferencen blev afholdt, fik vi lækre goodiebags, og så kunne vi lige nå at få lidt morgenmad inden det hele startede.

Dynamicweb speakers

Nocolai Pedersen, ejer af dynamicweb, startede med at byde velkommen og snakke lidt om hvad vi kunne forvente, at dagen ville gå med. Herefter splittede vi op og gik hver især til det næste “speak”, som vi gerne ville høre.

Jeg startede med at høre om items i Dynamicweb – men det vil jeg ikke gå i dybden med, da jeg ærlig talt ikke kunne følge så meget med i det, da jeg ikke selv har arbejdet med Dynamicweb før. Jeg vil hellere fortælle om de andre speaks, jeg overværede, som handlede om webtrends, apps, online marketing implementering samt hvordan man kan forbedre sit workflow.

Det var Nikki Strømsnes og Jacob Westhausen fra No Zebra, der holdt oplægget “Improve your workflow – an epic quest for awesome frontend code”, hvor de fortalte om SCSS og andre interessante ting, som jeg helt klart kan bruge i min egen udvikling. Så det var et af de bedre oplæg, efter min mening.

Jeppe Eriksson Agger, som er senior software developer hos Dynamicweb fortalte om metoder i Dynamicweb, hvormed man kan måle sine brugeres adfærd. Asger Munkholm Højfeldt fortalte om “Web and eCommerce trends” – også et interessant oplæg, især hvis man er til marketing og kommunikation, men jeg fandt også hans emner ret inspirerende. Uffe Overgaard Koch fra Huge Lawn Software fortalte om muligheder og udfordringer ved apps til smartphones. En inspirerende og underholdende talk, med sjove og smarte eksempler på apps til smartphones. Sidst på dagen var der “partner talks”, hvor vores egen, Bo Møller fra HTML24, fortalte om integration med GitHub og hvorfor det er vigtigt og awesome.

Til sidst vandt vi alle sammen spillet, da vi hørte Martin Frederiksen, CEO, Klean Group, fortælle om forbedret arbejdsgang og forretningsstrategi, forholdet mellem projektledere og udviklere – fortalt på en underholdende og inspirerende måde.

Ind i mellem alt det sjove fik vi frokost, aftensmad og øl – og ikke mindst en dejlig aften samt et par dejlige dage, hvor vi overnattede på La Tour – et hyggeligt gammeldags indrettet hotel i Århus.

Så alt i alt en meget god tur, som jeg er glad for, at jeg kom med til. Se flere billeder herunder:


Kommentarer (0)

Start samtalen!

Skriv en kommentar