Blog om Kodning og Praktik

af Eva Marie Rasmussen

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Ferie, venner og Herning

Så er min påskeferie snart ved at være slut. I morgen (tirsdag) drager jeg tilbage til København efter en dejlig ferie i det jyske, med en vellykket praktikeksamen. Eneste minus var dog, at jeg lå syg de første fire dage af ferien, men det er heldigvis ved at være overstået nu.

Hovedopgaven her på 4. semester er også blevet sat i gang og LouAnn, som jeg er i gruppe med, og jeg har fået startet projektet godt op. Vi arbejder med Event Sjæle om deres website – det er et rigtig spændende projekt, som du kan læse om her: Har du eventsjæl?. De leder hele tiden efter unge ildsjæle, som har lyst til at være med til at skabe noget liv i Herning, så hvis det er noget for dig, skal du endelig ikke tøve med at deltage!

I ferien fik jeg nydt Herning og mine venner, som har været meget savnet! Og nu er der kun 6 uger tilbage af min praktik, som har været en meget lærerig oplevelse, som jeg bestemt ikke ville have været foruden.

Mens de sidste uger af praktikken går, skal jeg også arbejde på hovedopgaven – dette bliver hårdt og jeg får travlt, men det vidste jeg jo godt inden jeg startede – jeg ville jo så gerne have den plads hos HTML24, som var på 4 måneder, så jeg måtte acceptere, at jeg skulle arbejde på to ting på samme tid. Men set fra den lyse side, så får jeg også det med i bagagen og den ekstra tid i praktikken giver mig jo kun mere erfaring og oplevelser!

Jeg synes de første 10 uger er gået ret hurtigt, så de sidste 6 uger kommer nok til at flyve afsted, så det er med at nyde den sidste tid i København.

Det var en lille update på mit praktikophold og mit liv – et tiltrængt blogindlæg efter en lang pause uden.

Nu vil jeg nyde den sidste dag inden jeg drager på den lange rejse tilbage til København og til hverdagen igen! God påske til jer alle!

Kommentarer (0)

Start samtalen!

Skriv en kommentar