Blog om Kodning og Praktik

af Eva Marie Rasmussen

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

HTML24 er awesome!

Og med fedteriet på plads, vil jeg fortælle lidt om min første tid hos dem!

Jeg har nu arbejdet hos HTML24 i tre uger, og er kommet rigtig godt ind i fællesskabet på arbejdspladsen og i arbejdsgangen på stedet.

Lige fra første dag har jeg følt mig meget velkommen og er blevet taget rigtig godt imod, så det har været en super god start på noget, jeg ellers har været meget nervøs for. Men som så meget andet, finder man jo ud af, at det, man har gået og været nervøs for, slet ikke er så slemt.

Jeg synes der er et rigtig godt fællesskab på arbejdspladsen. Vi kan grine med hinanden og lave sjov, samtidig med at vi arbejder seriøst. Det synes jeg også er vigtig, at man kan, så man ikke kører død i arbejdet.

Dét, at jeg ikke er den eneste praktikant på stedet, er jeg også meget glad for. Det er rart, at have nogen, som er på samme “niveau” som mig og som starter på præcis samme præmisser som mig og med næsten samme baggrund. Udover mig selv er der startet to andre praktikanter, begge læser multimediedesign, som mig selv. Så det er ret fedt, at i stedet for, at det er mig, der skal spørge om hjælp til noget, så kan jeg også selv dele ud af min viden, ligesom at jeg har en at sparre med om de ting, vi lærer. På den måde synes jeg også man lærer mere – når man selv sidder med tingene og man kan diskutere forskellige løsninger med hinanden, i stedet for bare at få tingene fortalt.

Lidt af det praktiske

Da vi praktikanter startede, fik vi første dag udleveret en skærm, en mus og et tastatur, som vi kan sætte til vores egen computer, som er den, vi arbejder på gennem praktikforløbet.

Hver morgen holder vi morgenmøde, hvor vi står i en rundkreds (vi er omkring 16 medarbejdere, så indtil videre kan det godt lade sig gøre – hvem ved om vi skal leje en større hal, når firmaet vokser!), og så fortæller vi på skift om hvordan vores dag kommer til at se ud. Jeg synes det er en god måde at starte dagen på, fordi man lige får hørt fra alle og bliver “rystet lidt sammen” fra morgenen af, i stedet for bare at møde ind og sætte sig foran sin computer og være asocial fra starten. På samme tid, kan man også følge med i de andres arbejde og få fortalt hvis man skal snakke med nogle af de andre i løbet af dagen, eller hvis man skal have hjælp til noget.

Vi praktikanter er også med i madordningen, og hver dag får vi lækker frokost fra Cofoco’s cateringservice.

Dynamicweb Tech Conference

Jeg har været så heldig at få lov til at komme med til Dynamicweb Tech Conference i Århus i slutningen af februar, så det glæder jeg mig meget til. Jeg synes det er fedt, at jeg i min praktikperiode også kan komme til at prøve den slags, så jeg får alle sider af sådan et job med i oplevelsespakken. Og så kommer der nok også et blogindlæg om det!

Jeg ville gerne have inkluderet et par billeder af min “workingstation”, men har ikke fået taget nogen! Så dem må I glæde jer til i næste indlæg :p

Og så har HTLM24 fået en ny hjemmeside, som jeg synes I skal gå ind og kigge på ^^ www.html24.dk
Samt en blog – www.html24.dk/blog (se mig, se mig, se mig!)

Læringsindeks

Indtil videre har jeg lært:

  • En del WordPress (begynder at kunne det skidt ret godt, hvis jeg selv skal sige det)
  • En smule jQuery (er i gang med at kode et site, der næsten kun er bygget af jQuery, så der lærer jeg meget)
  • At kode nyhedsbreve (har kodet mit første nyhedsbrev og sat det op i MailChimp)
  • Er blevet en lille sjat bedre til bordfodbold – hvis jeg selv skal sige det…

Kommentarer (0)

Start samtalen!

Skriv en kommentar