Blog om Kodning og Praktik

af Eva Marie Rasmussen

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Jeg vil hjem, men jeg vil blive! – A tale of the East and the West

Jeg elsker Herning, og jeg holder af København – nogle gange ønsker jeg, at jeg snart skal flytte hjem til Herning igen, men så bliver jeg nødt til at minde mig selv om at nyde det så længe det varer, for hvis jeg kender mig selv ret, så kommer jeg helt sikkert til at savne København og HTML24 og alle de awesome hoveder, jeg arbejder med, så snart jeg er kommet tilbage i hverdagen derhjemme.

Jeg er superglad for, at jeg trodsede min tryghedsnarkomani og søgte praktikplads i Staden, for jeg er sikker på, at det har givet og vil give mig så meget mere, som jeg kan bruge personlig udviklingsmæssigt, end hvis jeg var blevet i Herning eller omegn. Den lille pige i den store by – helt alene! Det lød skræmmende, men ikke mere skræmmende, end hvis jeg skulle have arbejdet i et firma med jakkesæt – for det passer hverken til den personlighed, jeg har, eller den personlighed jeg ønsker at have samt at arbejde sammen med. Derfor var det en selvfølge at søge hos HTML24 på trods af lokationen.

Jeg klarer mig godt, synes jeg! Og jeg synes, at lige nu er mit liv på nippet til at være perfekt. Kunne man skubbe København og Herning lidt tættere på hinanden på landkortet, ville det klart være en 10’er!

Men for nu må jeg trøste mig selv med, at jeg skal med et par kolleger til Århus torsdag/fredag og fredag eftermiddag skal jeg hjem til Herning for weekenden.

Kommentarer (0)

Start samtalen!

Skriv en kommentar