Blog om Kodning og Praktik

af Eva Marie Rasmussen

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Mine første dage i København

Så er jeg officielt flyttet til staden – og vil lige fortælle lidt om mine første dage i København.

Min kæreste, Kenneth, og jeg tog toget fra Herning kl. 11 lørdag formiddag og var på Hovedbanen ca. halv tre om eftermiddagen – lang tur, så her blev Netflix og tid til søvn taget imod med kyshånd!

Kenneth skulle møde med en kunde, så jeg tog s-toget til Sydhavn, hvor min veninde, som jeg skal bo hos, bor. Hun har en 3-værelses lejlighed kun 6 km fra min praktikplads, så det kunne nærmest ikke være bedre. Hun fik sat mig ind i det meste omkring lejligheden, hvorefter Kenneth også ankom og så tog han og jeg til Fisketorvet, som i øvrigt kun ligger ét stop med s-tog fra hvor jeg bor, og spiste på The President, hvor vi fik en Bush Senior burger. Jeg kunne godt begynde at forklare hvor stor burgeren var, men billederne taler vist for sig selv!


Med fyldte maver tog vi hjem til lejligheden igen og hyggede med lidt serier og slik. Kenneth ville gerne på metalbaren Sin City, men jeg var alt for træt til at tage med, så han tog afsted alene. Men det er da helt klart en af de ting, jeg skal prøve herovre, så næste gang Kenneth kommer og besøger mig, tager vi nok derhen igen.

Det var lørdagen – i dag er mere stille og rolig. Vi gik ned og handlede i fakta, spiste middagsmad og nu er Kenneth taget mod Herning igen, mens jeg sidder og slapper af med musik og skriver dette indlæg. I dag skal jeg også gøre mig både mentalt og fysisk klar til start hos HTML24 i morgen. Jeg skal have fundet ud af hvordan busserne går – selvom de går nærmest hele tiden – og så skal jeg have fået styr på hvor jeg skal stå af, og hvordan jeg kommer til stedet fra bussen – så der skal kigges en masse på Google Maps!

I morgen bliver spændende! Første dag i praktikken, med introduktion til virksomheden, og hvor jeg skal møde alle de andre, der arbejder der. Først tirsdag går det løs med projekter – men det skal I nok høre meget mere om senere!

Kommentarer (0)

Start samtalen!

Skriv en kommentar