Blog om Kodning og Praktik

af Eva Marie Rasmussen

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/b/c/2/evify.dk/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Pænt farvel til HTML24 – tak for 4 awesome måneder!

Så er det i morgen, jeg har sidste dag hos HTML24. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme hjem til Kenneth og alle mine venner i Herning. Men det er på samme tid også rigtig mærkeligt at skulle forlade et sted, man har været hver dag i 4 måneder.

For det har været 4 måneder i godt selskab hos de awesome og superdygtige udviklere i HTML24. De har lært mig en del mere, end jeg kunne da jeg kom, selvom jeg godt kan se jeg har lang vej endnu med fx Javascript og PHP. Men i det mindste har jeg ambitioner – og et mål om at blive ligeså dygtig som dem en dag!

Min første uge i København var svær – jeg brugte meget taletid på at ringe hjem til Kenneth og mine forældre, fordi det var så overvældende at skulle være her, så langt væk fra mit hjem, i hele 4 måneder. Men jeg kom overraskende hurtigt over det, så jeg kunne begynde at nyde byen og arbejdet og det faktum at jeg er i gang med at gøre noget rigtig fedt for min fremtid og at dette er en superfed ting/oplevelse at have med i bagagen.

Arbejdet hos HTML24 har givet mig en del indsigt i det rigtige arbejdsliv, og jeg er bestemt ikke blevet skræmt væk, selvom jeg nogle gange har haft nogle opgaver, som gav en smule stress, eller som var svære at overkomme. Men jeg har også haft rigtig mange opgaver, hvor jeg lærte nye ting og hvor jeg jo fik lov til at gøre det, jeg elsker – nemlig at kode awesome frontend!

Så alt i alt fortryder jeg på ingen måde, at jeg valgte at søge praktikplads så langt væk, for det er i sandhed en fed arbejdsplads, med unge mennesker, socialt samvær, seriøs kodning og sjove mennesker!

Et shoutout til udviklerne, Tómas, Emil, Vilius, Frederik, Daniel, Oliver, Steffen og Dennis – Projektlederne, Jon, Jacob og Kasper – Praktikanterne, Kristian og Stephan – Happiness Ambassadør, Maj, og sidst, men ikke mindst, ejer af HTML24, Bo Møller! Tak for 4 fede måneder!

Kommentarer (0)

Start samtalen!

Skriv en kommentar